Sitearchief

Corona en uw inrichting

Deze galerij bevat 1 foto.

Nu vinden uw werknemers thuis een werkplek om de eerste fase van de Coronacrisis door te komen. Hoe zit dat met hun werkplekken in uw bedrijf als zij weer terug mogen komen? Is er voldoende mogelijkheid om afstand te houden? … Lees verder

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Corona en uw inrichting

Inrichting Appartement

Deze galerij bevat 2 foto's.

Even een projectbezoek op het mooiste plekje van Winterswijk. Leuk om te zien dat een ontwerp met groot enthousiasme door de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Binnenkort wat foto’s van het eindresultaat.

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Inrichting Appartement

Sponsor Archeus

Deze galerij bevat 3 foto's.

Heerlijke cross gelopen. Als sponsor trots op de club voor de organisatie van een mooie wedstrijd. Als loper trots op mezelf : mijn snelste 10km Kroese Wever cross tot nu toe bij Av Archeus Winterswijk

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Sponsor Archeus

Personal Switch Barneveld in wording

Deze galerij bevat 1 foto.

Hoewel hetzelfde concept en uitgangspunt als PS Doetinchem, wordt het toch een hele andere vestiging. Elk ontwerp op maat voor de betreffende locatie.

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Personal Switch Barneveld in wording

Renovatie woonhuis

Deze galerij bevat 1 foto.

Werkzaamheden van een interieurarchitect houden niet bij de drempel op.Door middel van nieuwe gevelbekleding kan een aantrekkelijker uiterlijk maar ook een hogere isolatiewaarde bereikt worden.Ook kan in een visualisatie het effect van de plaatsing van zonnepanelen onderzocht worden.

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Renovatie woonhuis

Bedrijvenbeurs Winterswijk

Deze galerij bevat 1 foto.

Dit weekend ben ik aanwezig op de Bedrijvenbeurs in Winterswijk. Ben jij er ook? #netwerken#achterhoek#winterswijk#interieurarchitect — bij Theater De Storm.

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Bedrijvenbeurs Winterswijk