Visie

Een interieurontwerp is niet een van boven opgelegd iets. Het is een proces dat samen met u plaats vindt, na eerst in gesprek te zijn gegaan over uw wensen of ideeën. 

Totaal ontwerp. Aan de inrichting van een ruimte mogen hoge eisen worden gesteld. Doelmatig werken is in het zakenleven uitgangspunt, maar als klant of bezoeker wil je er zich ook prettig voelen, net zoals u bij u thuis.
Dit kan alleen tot stand komen door alle verschillende aspecten van de interieurarchitectuur in een ontwerp samen te brengen.

Logische route en ruimtelijkheid staan centraal. Functionaliteit wordt gekoppeld aan ruimtebeleving. Vormgeving is geen doel op zich, maar een middel om te bereiken dat u goed uit de voeten kunt binnen de vormgegeven ruimte. Of het nu gaat over de opstelling van een open keuken, of over de balie in een kantoorpand

Verlichting kan uw interieur maken of breken. Breedte of hoogte van een ruimte kunnen worden versterkt door keuze van een verlichtingsarmatuur. Ook kunnen bepaalde elementen geaccentueerd worden. De kleur van licht (in de volksmond wit /warmwit) kan in een zakelijke omgeving de productiviteit in grote mate beïnvloeden. Thuis kan het de gewenste stilering ondersteunen.

Kleur bepaalt sfeer, maar te veel kleur leidt al snel tot een rommelig beeld. Bewust omgaan met kleur heeft te maken met kritisch kijken naar een ruimte en het maken van keuzes. Welke wand mag er uit knallen? Welke kleur zou het meubilair mogen krijgen.

Graag help ik u om samen het antwoord op uw vragen te ontdekken.